Stølen Ski Lodge (trinn 2)

Stølen Ski Lodge på Oppdal består av 12 stk moderne fritidsleiligheter i umiddelbar nærhet til alpinanlegg og skiløyper. Her har vi lagt til rette for et enkelt liv på fjellet med fokus på avslapning, sosialt samvær og fritidsaktiviteter.

Her parkerer du bilen i garasjen, kommer inn til en ferdig oppvarmet leilighet, hviler beina i sofaen og nyter den flotte utsikten. Store, lyse og åpne oppholdsrom åpner for sosialt samvær over en kopp kaffe eller et bedre måltid. Leilighetenes beliggenhet rett ved Stølen alpinsenter og skiløyper gir enkel tilgang til aktiviteter for både store og små. Her er det bare ta turen rett ut i skiløypa eller bort til alpinanlegget som ligger 100 meter unna. Byggingen er igangsatt, 9 av 12 leiligheter er solgt, klikk her for å finne din fremtidige fritidsleilighet!

Utsikt, praktisk komfort og tilgjengelighet har vært sentrale begrep i utformingen av leilighetene. Klassisk, lun hyttestemning gjenskapes i et moderne uttrykk – med rene linjer og stramme former i stilrene omgivelser. Hver kvadratmeter er utnyttet med tanke på den enkelte romfunksjon. Et stort, lyst og åpent oppholdsrom lar den slående utsikten spille hovedrollen, og i toppleilighetene krones den med en eksklusiv takhøyde på 5,9 m. Rommet åpner for fleksibel møblering for at utsikten kan nytes til det fulle. Verandaen har rekkverk i glass og stål slik at øyet kan skue fritt. Vaskerom/bod og inngangsparti har godt med plass til både klær, utstyr og praktisk armslag. Soverommene er tatt ned i størrelse, men rommer sitt nødvendige med god margin.

Kort om leilighetene

 • I første etasje er det 4-roms leiligheter på 75 m2. De rommer et stort oppholdsrom med stue/kjøkken i åpen løsning samt tre soverom, bad og vaskerom/bod. 
 • I andre etasje er det 5-roms leiligheter på 112 m2. Her er den skrå takhøyden utnyttet i form av en hems med loftstue og et ekstra soverom, samt en eksklusiv takhøyde i stua på hele 5,9 meter. Romfordeling med stue/kjøkken i åpen løsning, tre soverom, bad og vaskerom/bod
 • Leilighetene har store glassflater i front som slipper lyset og naturen inn i leiligheten
 • Kompakte soverom med muligheter for plassbygde senger med smart oppbevaring og skyvedørsgarderobe
 • Praktisk vaskerom/bod rett innenfor inngangsdøren for oppheng av klær og utstyr etter en aktiv dag ute i naturen
 • Alle leilighetene har 2 parkeringsplasser og sportsbod i åpen garasje

Utdrag fra leveransebeskrivelsen

 • 1-stavs eikeparkett
 • Smarthus teknologi med trådløs lys- og varmestyring – både i og utenfor hjemmet
 • Kjøkken fra Sigdal i mørk grå farge med sort vask og blandebatteri
 • Glassrekkeverk med stålstolper på veranda
 • Downlights i entre, gang, baderom og kjøkken
 • Varmekabler og flis på gulv i entre, vaskerom/bod og bad
 • Listverk, tak, vegger og utforing i samme fargenyanse
 • Sorte vinduer, inner- og ytterdører
 • Stikkontakter og brytere i sort utførelse fra Elko Pluss og xComfort

Oppdal så klart

Sank verdifulle fjellopplevelser på Oppdal. Her finner man utfordringer som passer både store og små.

Fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord ruver de rause Oppdalsfjellene. Tilgjengeligheten gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Her kan du kjøre på ski i et av Norges største alpinområde, både i preparerte bakker og i nysnø utenfor løypene. Langrennsløypenettet er enormt med trikkeskinner som strekker seg milevis over fjellet. En lang vinter overlapper våren i Oppdal, og det typiske er at man kan gå på ski den ene dagen og ta en sykkeltur den neste. Sommer og høst byr på et variert og omfattende stinett som legger til rette for sykling, løping og naturligvis både lange og korte fotturer. Hvorfor ikke ta med fiskestanga og prøve lykken?

De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. Oppdal er et spennende reisemål – hele året.

Stemning på Stølen

Variasjon i løypene gir rom for å boltre seg uansett nivå.

3 km nord for Oppdal sentrum finner du Stølen. På grunn av sin enkle adkomst og fine barnebakke er Stølen særlig populært for familier med barn. Her finner du fjellheis og barneheis samt to T-heiser, og Stølen skisenter er i sin helhet tilknyttet resten av alpinanlegget på Oppdal. Stølen har ukjente muligheter for løssnøkjøring i kupert skogsterreng med hopp og andre artigheter. Et stort pluss er at alpinanlegget holder åpent stort sett uansett vær. Ellers har Stølen et stort aktivitetstilbud for store og små, uansett årstid. Her kan både den rutinerte og mer uerfarne få testet seg.

Beliggenhet

Stølen ligger 118 km sørvest for Trondheim, og 3,5 kilometer nord for Oppdal sentrum. Her har du umiddelbar tilgang til både slalomanlegg og langrennsløype, og kort vei til øvrig naturterreng. De varierte utendørsmulighetene er ubegrenset, enten man vil oppleve dem i organiserte forhold eller på egenhånd.

Oppdalsfjella strekker seg mot både Dovrefjell og Trollheimen over et stort og lett tilgjengelig område, hvor et aktivt jordbrukssamfunn går hånd i hånd med hytte- og fritidslivet. Oppdal sentrum byr på alt av handel- og utelivsfasiliteter, og er sentral i sin beliggenhet med både E6 og jernbane.

Bjørnar Klein Reinertsen

Byggherre

bjornar@lofteiendom.no

93006012

Hans Christian Espenes

Eiendomsmegler

hans.christian.espenes@privatmegleren.no

94001660